007 Агенција за Обезбедување
Search
Close this search box.

Услуги

ФИЗИЧКО ОБЕЗБЕДУВАЊЕ

Професионалноста што ја нудиме за Физичкото (приватно) обезбедување е на највисоко ниво.

На корисникот на услугата му нудиме комотност, дискретност и пред се целосна заштита во просторот каде што живее, работи.

ПАТРОЛНО ОБЕЗБЕДУВАЊЕ

Безбедноста е релевантна и императив за секоја бизнис компанија или физичко лице.

Затоа нудиме 24/7 часа патролно обезбедување обезбедувајќи им на нашите клиенти мир и спокојство во околината каде што работат.

ВИДЕО МОНИТОРИНГ

Надзорот делува како уште една и најголема пречка и затоа нашата компанија нуди деноноќна безбедност со видео надзор.

Идејата на нашата агенција е да ја следи и одржува безбедноста на компанијата, така што бизнисот може да се фокусира на основните операции.